Liepāju darba vizītē apmeklē jaunais Krievijas vēstnieks Lukjanovs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Liepājā darba vizītē šodien ieradās jaunais Krievijas Federācijas vēstnieks Jevgēņijs Lukjanovs, lai tiktos ar Liepājas domes vadību un viesotos Krievijas Ģenerālkonsulātā, Rietumu Radio uzzināja Liepājas domē.

Lukjanova vizītes mērķis bija iepazīties ar Liepājas pilsētu un Krievijas Ģenerālkonsulāta Liepājā darbību. Vizītes iesākumā vēstnieks Lukjanovs tikās ar Liepājas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku un priekšsēdētāja vietnieku tūrisma un investīciju jautājumos Juriju Hadaroviču.

Tikšanās laikā ar Liepājas domes vadību Krievijas vēstnieks tika iepazīstināts ar aktualitātēm Liepājas pilsētas kultūras dzīvē un dažādām sabiedriskās dzīves sfērām, sociālekonomisko situāciju, pilsētas attīstību, speciālās ekonomiskās zonas, lidostas attīstības un uzņēmējdarbības aktualitātēm, kā arī investīciju iespējām Liepājas pilsētā.

Vēstnieks Liepājā viesosies divas dienas. Pirmās vizītes dienas ietvaros vēstnieks iepazinās ar Liepājas uzņēmējdarbības vidi, viesojās uzņēmumā «UPB», otrās vizītes dienā rīt tiek plānots koncertzāles «Lielais dzintars» apmeklējums un tikšanās ar koncertzāles vadību.

Ārkārtējais un pilnvarotais Krievijas Federācijas vēstnieks Latvijas Republikā Jevgēnijs Lukjanovs amatā akreditēts kopš 2016. gada 15.decembra. Vēstnieks Liepājā viesojas pirmo reizi.

Kopā ar vēstnieku Liepājā ieradās arī Krievijas Vēstniecības padomnieks ekonomiskajos jautājumos Andrejs Matjusins. Tikšanās laikā ar Liepājas domes vadību piedalījās Krievijas Ģeneralkonsuls Liepājā Maksims Raiders.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu