No darba aizgājis Jūrmalas domes izpilddirektora pienākumu izpildītājs Arturs Grants

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūrmalas novada domes izpilddirektora pienākumu izpildītājs Arturs Grants iesniedzis atlūgumu un no šodienas attiecīgo amatu vairs neieņem, apliecināja pašvaldības priekšsēdētāja Rita Sproģe (ZZS).

Viņa norādīja, ka Grants darbu pametis pēc paša vēlēšanās.

Taujāta, kādi bija iemesli attiecīgajam domes izpilddirektora pienākumu izpildītāja solim, Sproģe atbildēja, ka šādus personīgus jautājums darbiniekiem, kuri vēlas atstāt amatu, neuzdod.

Patlaban par domes izpilddirektora pienākumu izpildītāju iecelts pašvaldības Attīstības pārvaldes vadītājs Edgars Stobovs. Jauno pašvaldības izpilddirektoru iecerēts meklēt domes iekšienē, taču, pēc Sproģes teiktā, tas neesot vienas dienas jautājums.

Grants Jūrmalas domes izpilddirektora pienākumus sāka pildīt 2013.gada 4.jūlijā. Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, viņš jau iepriekš bija ieņēmis šo amatu - Grantu tajā apstiprināja 2003.gada 10.jūlijā. Savukārt no 2004. līdz 2010.gadam Grants bija Privatizācijas aģentūras valdes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu