Sāk iekšējo pārbaudi par Aizputē avarējušo VUGD automašīnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) sākta iekšējā pārbaude par vakar Aizputē avarējušo dienesta automašīnu, informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Ilze Dāme Birziņa.

Vakar Aizputē, Ziedu un Lažas ielu krustojumā, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas «Volkswagen Passat» un «Hyundai Getz» automašīnas, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā. Cilvēki negadījumā nav cietuši.

«Hyundai» ir VUGD transportlīdzeklis ar attiecīgo noformējumu, aprīkots ar skaņas un gaismas signāliem. Dāme Birziņa skaidroja, ka VUGD amatpersona ar transportlīdzekli atgriezās no dežūrmaiņas.

VUGD ir sācis iekšējo pārbaudi. «Ja pārbaudes rezultātā tiks konstatēts, ka amatpersona nav ievērojusi vai pārkāpusi iekšējos normatīvos aktus, tā tiks saukta pie disciplinārās atbildības,» pauda dienesta pārstāve.

VUGD operatīvajam transportlīdzeklim ir veikta obligātā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu