"Vidzeme Fashion Show" šogad pārsteigs ar eleganci un krāšņumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 22.aprīlī Valmieras koncertzālē Valmieras mākslas dienu ietvaros norisināsies "Vidzeme Fashion Show", kas šogad skatītājus pārsteigs ar eleganci un krāšņumu.  Lai gūtu ieskatu par šovu, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv aicināja pasākuma pārstāvi Sintiju Milbergu uz sarunu.

Katru gadu "Vidzeme Fashion Show" savus skatītājus cenšas pārsteigt ar pilnīgi citādu ampluā. Šogad modes skate ir tendēta uz eleganci, pavasara burvību un sievišķīgumu. S.Milberga skaidro: "Apģērbu kolekcijas būs ļoti dažādas. "Wild Spirit" prezentēs vasarīgus, sievišķīgus mazliet hipijiskus apģērbus. Elegance un grācija būs vērojama "Ingrida Bridal" kāzu kleitu kolekcijā. Artis Štamgūts pārsteigs ar urbānismu puišu apģērbos." Pasākums tiek sabalansēts no dažādiem dizaineriem un stiliem, lai skatītāji varētu apskatīt ne tikai sieviešu, bet arī bērnu un vīriešu kolekcijas.

Par šova modelēm varēja kļūt jeb kurš brīvprātīgais, piedaloties kastingā. "Katrs dizainers pats izvēlās kāda tipa meitene ir vajadzīga, balstoties uz vizuālo atbilstību noteiktajai apģērba kolekcijai. Kopā ar brīvprātīgajām modelēm uz skatuves kāps arī "Vacatio" modeļu aģentūras pārstāves," stāsta Milberga.

Ar katru gadu modes šovs gūst lielāku atbalstu. "Šo pasākumu atbalsta ne tikai Valmiera, bet arī Rīga. Šogad šovs ir ieguvis ap 40 atbalstītājiem. Vislielākais atbalsts ir jūtams no Valmieras pašvaldības, Galerijas "Laipa", autocentra Mūsu Auto," skaidro Milberga.

Pavisam jauna ir sadarbība ar uzņēmumu Brillante, kas ik gadu Londonā organizē aizraujošu modes pasākumu - Brillante Fashion Show. Vidzeme Fashion show laikā, Brillante komanda izvēlēsies vienu dizaineri, kuram septembrī būs iespēja doties uz Londonu un piedalīties Brillante Fashion Show pasākumā.

Galerijā "Laipa" ceturtdien, 21.aprīlī notiks šova ieskaņas pasākums, ar nosaukumu "Vidzeme Fashion opening". Šī gada Vidzeme Fashion modes svētkus atklās četrus ambiciozas un unikālas tērpu kolekcijas no zīmoliem "Ava Garden", "Svalbon", "Radada" un "Zephyr".

Pasākums "Vidzeme Fashion Show" savieno mūziku ar modi. Kopā būs vērojamas 12 modes skates, kuras papildinās muzikālie priekšnesumi. Šova viesi būs Elza Rozentāle un DJ Monsta, kas klausītāju ievedīs šarmantās blūza un džeza skaņās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu