No «Saskaņas» uz Ādažu domi kandidēs deviņi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No sociāldemokrātiskās partijas «Saskaņa» uz deputātu amatiem Ādažu novada domē kandidēs deviņi cilvēki, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

Partijas deputātu kandidātu sarakstā ar pirmajiem diviem numuriem startēs pašreizējie Ādažu novada domes deputāti Karina Sprūde un Juris Antonovs.

Partija paredzējusi sakārtot Vējupes pludmali, ierīkojot videi pieskaņotu krasta stiprinājumu, promenādes un terases, kā arī izveidot publiskajās vietās drošu piekļuvi invalīdiem, pensionāriem, māmiņām ar ratiem un sakārtot Ādažu ceļu apmales. Tāpat viņi sola ieviest nekustamā īpašuma nodokļu atvieglojumus un veicināt Ādažu vidusskolas prestiža celšanu.

Savukārt «Zaļo un zemnieku savienība» (ZZS) iesniegusi sarakstu ar 18 kandidātiem. Ar pirmajiem diviem numuriem startē pašreizējie deputāti Edmunds Plūmīte un Edvīns Šēpers.

Tāpat partiju pārstāvēs dažādi uzņēmēji un izglītības iestāžu pārstāvji.

Partija sola iesaistīt bērnus un jauniešus Ādažu novada pasākumu veidošanā un aktīvā dalībā tajos, veidojot piederības sajūtu novadam, kā arī rūpēties par rindu samazinājumu novadā. ZZS plāno arī organizēt bezdarbnieku uzskaiti Ādažu novadā un veicināt bezdarbnieku atgriešanos darba tirgū.

Tāpat paredzēts veikt māju pagalmu labiekārtošanu un Ādažu tirgus laukuma labiekārtošanu.

Jau ziņots, ka no «Reģionu alianse»/Latvijas Reģionu apvienības (RA/LRA) Ādažu domes vēlēšanās kandidēs pašreizējais pašvaldības priekšsēdētājs Māris Sprindžuks, Ādažu vidusskolas direktora vietniece Liāna Pumpure un domes deputāts Valērijs Bulāns.

Kandidātu sarakstā ir 18 kandidāti - gan Ādažu iedzīvotājiem labi zināmi, pieredzējuši un sevi sabiedriskajā darbībā apliecinājuši biedri, gan jauni profesionāļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu