«Vidzemes partijas» līderis Valkā ir novada priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renāte Briede / LETA

Valkas novadā uz kārtējo termiņu no «Vidzemes partijas» un «Latvijas Reģionu apvienības» vienotā saraksta kandidēs Valkas novada priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Aiz viņa ir domes deputātes Unda Ozoliņa un Maruta Stabulniece. Atkārtoti no šī saraksta kandidē arī tādi domes deputāti kā Agris Simulis, Vita Bērziņa, Andis Sula, Kristīne Simonova, Sergejs Kuncevičs un Valdis Rogainis.

Savukārt Valkas novadā "Vienotība" ir atkal apvienojusies ar "Latvijas Zemnieku Savienību" (LZS). Kopējā saraksta pirmais numurs ir priekšsēdētāja vietnieks Viesturs Zariņš. Pēc viņa seko zemnieku saimniecības "Lejasciņi" vadītājs Viesturs Sula un domes deputāte Sandra Pilskalne, kuru 2013.gadā ievēlēja no nacionālā apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK" (VL-TB/LNNK) saraksta.

VL-TB/LNNK par sava saraksta līderi izvirzījuši domes deputātu Aivaru Sjadami, bet aiz viņa ir deputāts Valdis Šaicāns un novada sociālā darbiniece Dace Bašķe.

Pēdējo reizi Šaicānu ievēlēja no «Vienotības» un LZS apvienotā saraksta 2013.gadā.

No VL-TB/LNNK rindām atkārtoti kandidē arī domes deputāts Aivars Gailis.

2013.gadā «Vidzemes partija» Valkā ieguva deviņas vietas, «Vienotības» un LZS kopējais saraksts, kā arī VL-TB/LNNK - katrs pa trim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu