VL-TB/LNNK Saulkrastos startēs pašreizējā mēra Ervīna Grāvīša vadībā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

No Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) saraksta uz vietu Saulkrastu novada domē startēs visi jau esošie partijas deputāti ar domes priekšsēdētāju Ervīnu Grāvīti priekšgalā, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

No VL-TB/LNNK saraksta Saulkrastos startēs 17 cilvēki. Ar pirmo numuru startēs pašreizējais novada domes priekšsēdētājs, un viņam sekos pārējie politisko spēku pārstāvošie deputāti - Andris Dulpiņš, Santa Ancāne, Mārtiņš Kišuro, Antra Deniškāne, Guna Lāčauniece, Guntars Zonbergs un Andris Silavnieks.

Tāpat CVK iesniegts «Vienotības» saraksts ar 18 deputāta amata kandidātiem. Ar pirmo numuru startēs pašreizējais domes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Līcis. Tāpat uz vietu domē kandidēs pašreizējās deputātes Līga Vaidere un Selga Osīte. Kandidātu vidū ir uzņēmēji, vairāku izglītības iestāžu pārstāvji un viens skolnieks.

Savukārt no Latvijas Zaļās partijas (LZP) saraksta uz vietu Saulkrastu novada domē kandidēs 16 cilvēki. Ar pirmo numuru startēs pašreizējais deputāts Bruno Veide. Viņam sekos būvuzņēmējs, pašnodarbināta personas Gints Muskars un Sertificēto maksātnespējas procesu administratoru asociācijas revidents Valdis Freimanis. Kandidātu vidū ir medicīnas iestāžu un izglītības iestāžu pārstāvji, kā arī uzņēmēji.

Saulkrastu novada domē šajās vēlēšanās mēģinās iekļūt arī Latvijas Zemnieku savienība (LZS). Tās sarakstā ar pirmo numuru kandidēs SIA «Saulkrastu namsaimnieks» valdes loceklis Alens Horsts, kuram sekos seniors Dainis Bedrīts un Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Nodrošinājuma pārvaldes vecākais speciālists Juris Dzenis.

Tāpat vietu domē mēģinās iegūt politiskā partija «Alternative», no kuras startēs viens cilvēks - juridisko konsultāciju sniedzējs, pašnodarbināta persona Rihards Pušmucāns.

Savukārt partija «Saskaņas centrs», kuru pašreiz Saulkrastu domē pārstāv deputāts Igors Žukovs, savu sarakstu šajās vēlēšanās nav iesniegusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu