Lielus ieguldījumus ielu atjaunošanā Jelgavā Rāviņš skaidro ar kara postījumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs / LETA

Ielu atjaunošanai Jelgavā nepieciešami ievērojami līdzekļi, jo pilsēta Otrā pasaules kara laikā nopostīta, šonedēļ, tiekoties ar reģiona uzņēmējiem «Zemgales uzņēmēju dienās», pauda Jelgavas mērs Andris Rāviņš.

Viņš klāstīja, ka vēl pirms desmit gadiem Jelgava saukta par «bedrogradu» (bedru pilsēta - red.), taču kopš tā laika pilsētas ielu atjaunošanā ieguldīti ievērojami līdzekļi.

«Ielas celtas uz drupām, tās neatbilst vēsturiskajam plānojumam, jo iznīcināti ielu pamati. Tāpēc ir jāveic ielu kapitālais remonts,» stāstīja mērs.

Līdz ar to Jelgavā ielu atjaunošana prasa lielākus līdzekļus nekā citās pilsētās.

Mērs neslēpa, ka arī pilsētā situācija uz grants ceļiem agrā pavasarī bija slikta, radot iedzīvotājiem «milzīgus sarežģījumus».

Jau vēstīts, ka Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā notikušas «Uzņēmēju dienas Zemgalē 2017», kurās rīkots biznesa iespēju forums. Šogad uzņēmēji, eksperti, valsts un pašvaldību amatpersonas runāja par uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā, eksporta veicināšanas iespējām un citiem aktuāliem tematiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu