Zaļie - Necilvēki

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: daugavasbalss.lv

Visās pasaules valstīs politiķi ik pa laikam tiek pieķerti lielākās vai mazākās blēdībās un, lai gan man tas nav pieņemami, neesmu arī naivs. Saprotu, ka tā ir noticis, notiek un notiks, savukārt mūsu visu uzdevums ir izgaismot katru nejēdzību un cīnīties par valsts un pašvaldības naudas maksimāli korektu izlietojumu. Taču arī kukuļņēmējs un naudas izsaimniekotājs var būt cilvēcīgs. Viņš var palīdzēt bērniem, rūpēties par vecajiem ļaudīm un paralēli tam visam zagt. Tas ir skaidrs. Par to neviens nestrīdas.

Diemžēl izskatās, ka esam nonākuši līdz tam, ka Ogres novada pašvaldība ir zaudējusi ne tikai kaunu un godaprātu, bet arī pēdējās cilvēcības pazīmes. Jebkādas cilvēcības pazīmes. Pat teiktu, ka šīs personas ir necilvēki.

Pagājušajā nedēļā devos uz domi, lai iesniegtu iesniegumu, un nejauši uzdūros patiesi šokējošam un šķebinošam skatam. Pa puspavērtām durvīm ieraudzīju, ka vienā kaudzē brutāli samesti un pussalauzti mētājas putnu būrīši. Tie paši putnu būrīši, kurus 08.04.2017. (youtube.com video redzams) Ogres novada domes priekšsēdētājam bija uzdāvinājuši mūsu novada bērni. Atgādināšu, ka, tuvojoties Putnu dienām, jau otro gadu Ogres novada pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi bija aicināti pagatavot vairāk nekā pussimts putnu būrīšu. Tos viņi nodeva Manguļa un pašvaldības izpilddirektora Pētera Dimanta rokās. Tika solīts, ka pagatavotie būrīši nonāks mūsu novada mežos.

Realitāte izrādījās cita – mazo bērnu darbs izrādījās nevienam nevajadzīgs un, pēc visa spriežot, Mangulim šo akciju vajadzēja tikai tāpēc, lai pirms vēlēšanām spodrinātu savas spalvas un izrādītos.

Šis precedents spilgti raksturo politiķu domāšanas un darbošanās veidu. Manuprāt, tā ir klaja necieņa un vienaldzība pret mūsu bērniem, viņu vecākiem, mums visiem. Tas ir zemiski un nozēlojami. Spriediet par visu paši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu