Liepājas domē ievēlēts Māris Verpakovskis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Liepājas pilsētas domē no Liepājas partijas saraksta ievēlēts futbola komandas «Liepāja»/«Mogo» prezidents Māris Verpakovskis, liecina provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Verpakovskis Liepājas partijas sarakstā kandidēja ar devīto kārtas numuru. No vēlētājiem viņš saņēmis 1255 «plusiņus», bet 773 reizes viņš no saraksta ticis svītrots. Kopvērtējumā viņam izdevies pakāpties līdz sestajai pozīcijai sarakstā, kas nodrošina Verpakovskim deputāta vietu Liepājas pilsētas domē.

Atšķirībā no līdzšinējā Liepājas domes sasaukuma, kurā Liepājas partijai ir septiņas deputātu vietas, jaunajā domes sasaukumā strādās seši Liepājas partijas pārstāvji. Domē ir pārvēlēts pašreizējais Liepājas mērs Uldis Sesks, viņa vietnieki Gunārs Ansiņš un Vilnis Vitkovskis, kā arī deputāti Helvijs Valcis un Edvīns Striks.

Ārpus pirmā sešinieka, kuram nodrošināta deputāta vieta jaunajā Liepājas domē, palikuši līdzšinējie Liepājas partijas deputāti Māris Ceirulis un Uldis Hmieļevskis.

Jau ziņots, sestdien notikušajās pašvaldību vēlēšanās Liepājā visvairāk balsu ir ieguvusi esošā mēra Seska vadītā Liepājas partija, kā arī LRA. Liepājas partiju atbalstīja 31,26% vēlētāju, LRA - 29,15%. Tāpat domē iekļuvusi arī «Saskaņa», par kuru nobalsoja 19,58% vēlētāju. Citas partijas 5% vēlēšanu barjeru nav pārvarējušas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu