Liepājas mērs vēl kādu laiku būs Sesks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas reģionu apvienība (LRA) vienojusies ar Liepājas partiju par koalīcijas izveidošanu Liepājas domē, informēja LRA saraksta līderis Liepājā Jānis Vilnītis.

LRA sākotnēji Liepājas mēra amatā atbalstīs pašreizējo domes priekšsēdētāju Uldi Sesku. Savukārt nākamā gada rudenī būs jauns balsojums un par mēru tikšot ievēlēts LRA kandidāts. Vilnītis neizslēdza, ka tas varētu būt viņš.

Portāls liepajniekiem.lv ziņo, ka tuvojoties darba dienas beigām tika izveidota jaunā koalīcija, kurā turpmāk plecu pie pleca Liepājas pilsētas domē strādās seši no Liepājas partijas un pieci no LRA ievēlētie deputāti.

LRA līderis J.Vilnītis būs Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas valdes priekšsēdētājs. Tā ir vieta, kuru līdz šim ieņēma Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

Vicemēru skaits netiek samazināts. Arī turpmāk domes priekšsēdētājam būs trīs vietnieki. No Liepājas partijas Gunārs Ansiņš, no LRA – Atis Deksnis un Ģirts Kronbergs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu