Liepājā atklās otro Porziņģa dāvināto āra basketbola laukumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils, 12.jūn., LETA. Ceturtdien, 15.jūnijā, Liepājā svinīgi tiks atklāts otrais āra basketbola laukums, ko savai dzimtajai pilsētai dāvinājis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis, aģentūru LETA informēja basketbolista brālis Mārtiņš Porziņģis.

Laukuma atklāšanā plkst.15 piedalīsies Porziņģis ar ģimeni, kā arī Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks (Liepājas partija) un Liepājas domes pārstāvji.

Āra basketbola laukums ierīkots Liepājā, Ventspils ielas parkā. Tas atbilst NBA standartiem - 28,65 metru garumā un 15,25 metru platumā. Laukums aprīkots ar sēdvietām un apgaismojumu.

Šis ir jau otrais āra basketbola laukums, ko dāvinājis Porziņģa ģimenes fonds "Porzingis Family Foundation Inc". Pērnvasar tika atklāts āra basketbola laukums Jūrmalas parkā, stadiona "Daugava" rezerves laukuma teritorijā, kas arī atbilst NBA standartiem un ir aprīkots ar sēdvietām un apgaismojumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu