Kādam pusaudzim Kurzemē uzbrucis bullis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Aizvadītajā diennaktī Kurzemē kādam 13 gadus vecam zēnam, barojot lopus, uzbruka bullis, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa. Pusaudzis tika nogādāts slimnīcā ar aizdomām par mugurkaula skriemeļu bojājumu un krūškurvja traumu.

Vakar Kurzemē cieta arī kāda desmit gadus veca meitene, kura uzskrēja braucošai automašīnai, tādējādi gūstot kājas traumu.

Zemgalē kāds desmit mēnešus vecs zēns tika nogādāts slimnīcā ar aizdomām par saindēšanos ar grīdas mazgāšanas līdzekli, bet kāda gadu un četrus mēnešus veca meitene Kurzemē tika nogādāta slimnīcā pēc saindēšanās ar zilajiem graudiņiem. Bērns, uz brīdi paliekot vienatnē, medikamentu apēda, tādējādi guva mutes un barības vada ķīmisku apdegumu.

Zemgalē kāds trīs gadus vecs zēns krita no velosipēda un pret tā stūri sasita vēderu. Zemgalē cieta arī kāds deviņus gadus vecs zēns, kurš, šļūcot pa slidkalniņu, guva rokas traumu, bet kāds 15 gadus vecs pusaudzis nokrita no vingrošanas stieņa, gūstot roku un galvas traumas.

Savukārt Rīgas reģionā kāda 14 gadus veca meitene krita no šūpolēm. Meitene slimnīcā tika nogādāta ar mugurkaula traumu.

Rīgā cieta arī kāda gadu un sešus mēnešus veca meitenīte, kura aplējās ar verdošu ūdeni. Bērns guva pleca un rokas termiskus apdegumus.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD devies uz 1231 izsaukumu, no tiem 216 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu