Mandātu jau nolicis trešais jaunievēlētais Viesītes novada domes deputāts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No deputāta mandāta Viesītes novada domē atteikusies Svetlana Puzāne («Vienoti novadam»), kura ir jau trešā jaunievēlētā deputāte, kas neturpinās darbu domē, zināja domē.

Puzāne izvēlējusies strādāt Viesītes novada pašvaldības nekustamo īpašumu vecākās speciālistes amatā, tāpēc lūgusi atbrīvot viņu no deputātes pienākumu veikšanas pirms termiņa.

Dome Puzānes vietā par deputātu apstiprināja uzņēmēju Pēteri Līci («Vienoti novadam»). Viņš turpmāk darbosies arī Finanšu komitejas, kā arī Sociālo, kultūras, izglītības un sporta jautājumu komitejas sastāvā.

Jau ziņots, ka iepriekš no amata domē atteikušies Elkšņu pagasta pārvaldes vadītājs Dainis Černauskis («Strādāsim kopā») un Saukas pagasta pārvaldes vadītāja Sanita Lūse («Viesītes novads - mūsu mājas»). Viņi abi nolēmuši turpināt darbu pagasta pārvaldes vadītāju amatos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu