Ogrē cenšoties dzēst ugunsgrēku, cietis vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Aizvadītajā diennaktī Ogrē cenšoties paša spēkiem dzēst ugunsgrēku pirms ugunsdzēsēju ierašanās, ir cietis 35 gadus vecs vīrietis, kurš nonācis mediķu aprūpē, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukums uz šo ugunsgrēku Kumelīšu ielā saņemts plkst.23.27, kur divstāvu dzīvojamajā mājā 50 kvadrātmetru platībā dega pirmā stāva garāža, otrā stāva pārsegums un daļa jumta. Ugunsgrēks likvidēts plkst.3.03.

Savukārt Cesvaines novada Cesvaines pagastā paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks izcēlās vienstāvu koka garāžā, kur 300 kvadrātmetru platībā dega būvmateriāli un skaidas. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.12.45 un ugunsgrēks likvidēts plkst.17.55.

Tāpat tika nodzēsts ugunsgrēks Skrundas novada, Nīkrāces pagastā, kur dega kūts 250 kvadrātmetru platībā. VUGD nav informācijas, ka kūtī būtu bijuši dzīvnieki, un, iespējams, ēka nav tikusi izmantota.

VUGD kopumā aizvadītajā diennaktī saņēmis 60 izsaukumus, no kuriem 22 bija jādzēš ugunsgrēki, 31 gadījumā jāveic glābšanas darbi un septiņi bija maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cietis viens cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu