Vecāki pārdzērušies, dzīvoklī milzīga netīrība: policija steidzas palīgā četrgadīgai meitenītei (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Otrdien, 15. augustā, pašvaldības policija kādā dzīvoklī Liepājā sastapusi mazu bērnu, kurš dzīvo antisanitāros apstākļos kopā ar vecākiem-dzērājiem, informēja Liepājas pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Otrdien ap pulksten 20 Liepājas pilsētas pašvaldības policijā tika saņemts izsaukums par to, ka vienā no Tērauda ielas dzīvokļiem, kurā atrodas nepilngadīgs bērns, visu dienu tiekot lietoti alkoholiskie dzērieni.

Ierodoties notikuma vietā, tika sastaptas vairākas personas, tostarp arī četrus gadus veca meitene.

Visā dzīvoklī bija jūtama ļoti spēcīga cigarešu un alkohola smaka, telpā atradās tukšas un pustukšas alkoholisko dzērienu pudeles, saplēstas mēbeles un izmētātas drēbes.

Visas pilngadīgās personas bija stiprā alkohola reibumā.

2013. gadā dzimusī meitene nodota vecmammai, savukārt, 1985. gadā dzimušajai mātei un 1982. gadā dzimušajam tēvam sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par bērnu aprūpes pienākumu nepildīšanu, par ko var tikt izteikts brīdinājums vai uzlikts naudas sods līdz 140 eiro.

Par minēto gadījumu informēta arī Liepājas Bāriņtiesa.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu