Elksniņš esot gatavs strādāt opozīcijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (S) esot gatavs strādāt arī opozīcijā, Elksniņš atzina aģentūrai LETA.

Pēc Elksniņa domām būtiskāk par atbalstu personīgi viņam ir tas, lai dome neatbalsta atsevišķu politiķu «štelles», par vienu no kurām šodien tika debatēts domes ārkārtas sēdē.

Saistībā ar mēģinājumu iegādāties par neadekvāti augstu cenu pašvaldībai nevajadzīgu zemes gabalu Elksniņš ir informējis tiesībsargājošās struktūras.

Kā ziņots, šodien Daugavpils pilsētas domes deputāti ārkārtas sēdē neatbalstīja pašvaldības vadītāja Elksniņa rosināto domes priekšsēdētāja pirmā vietnieka Riharda Eigima (Mūsu partija) atbrīvošanu no ieņemamā amata.

Par Eigima atbrīvošanu no amata balsoja pieci deputāti, pret - astoņi.

Vakar, 23.augustā, Daugavpils domē trīs no «Mūsu partijas» saraksta ievēlētie deputāti paziņoja, ka pametīs koalīciju ar «Saskaņu».

Daugavpils domē ir 15 deputātu vietas. Sešas ir līdzšinējiem opozicionāriem - «Latgales partijai», piecas pašreizējā mēra Elksniņa pārstāvētajai «Saskaņai», un četras «Mūsu partijai».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu