Liepājā vēja nolauzts koks apskādējis automašīnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien Liepājā stiprā vēja laikā trim blakus novietotām automašīnām uzkritis koks, nodarot bojājumus vienai no tām, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Pēc plkst.11 kādā Oskara Kalpaka ielas pagalmā konstatēts, ka trīs automašīnām stiprā vēja laikā ir uzkritis koks. Rezultātā bojāta automašīna «Audi A6».

Savukārt Aizputes novada Kalvenes pagastā pēc plkst.11 konstatēts, ka stiprais vējš nolauzis koku, kas uzkritis uz Liepājas šosejas, aizņemot vienas ceļa joslas pusi. Uz notikuma vietu izbraukuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki, lai atbrīvotu brauktuvi. Ceļš atbrīvots ap plkst.12.30.

Arī Grobiņas novada Medzes pagastā uz autoceļa Grobiņa-Ventspils stiprā vēja dēļ nolūzis koks uzgāzies uz brauktuves, bloķējot vienu joslu. Notikuma vietā ieradās «Sadales tīkla» darbinieki, kuri atbrīvoja brauktuvi.

Policijā plkst.12.10 saņemta informācija arī par Ventspils ielā Liepājā vēja nogāztu koku, kas daļēji aizšķērso satiksmi. Par šo gadījumu paziņots VUGD.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu