Latgales mežos nomaldījušos ogotājus meklē ar helikopteru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Vakar Latvijas mežos atkal apmaldījušies vairāki rudens velšu vācēji, kuru atrašanai bija nepieciešama glābēju palīdzība, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, vakar ap krēslas laiku glābēji steidzās uz izsaukumu Rēzeknes novada Vērēmu pagastu, kur purvainā mežā bija apmaldījusies sieviete. Piesaistot Valsts robežsardzes helihopteru, tika noskaidrota sievietes atrašanās vieta. Ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja sievietei izkļūt no meža un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem.

Savukārt ap plkst.20 VUGD saņēma izsaukumu uz Rugāju novada Lazdukalna pagastu, kur mežā bija apmaldījies vīrietis. Sadarbībā ar Valsts policiju, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un piesaistot Valsts robežsardzes helihopteru, vīrietis tika atrasts un izvests no meža.

Vakar Rugāju novadā glābēji no upes izcēluši noslīkušu cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu