Netālu no Pērnavas avarējis pasažieru autobuss

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: parnupostimees.ee

Šo pēcpusdien Igaunijā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā bija iesaistīts pasažieru autobuss un, saskaņā ar provizoriskām ziņām, tajā cietuši trīs cilvēki.

Šosejas Tallina – Pērnava – Ikla 104. kilometrā šodien notika satiksmes negadījums. Lai izvairītos no sadursmes ar kādu kravas automašīnu, kas bremzējot bija strauji samazinājusi ātrumu, pasažieru autobuss iebrauca pretējā kustības joslā, kur tam pretī šajā brīdī brauca vieglais auto. Lai ar to nesadurtos, autobusa šoferis mēģināja nobraukt uz ceļa apmales, kur autobuss apgāzās.

Provizoriskās ziņas liecina, ka cietuši trīs autobusa pasažieri. Avārijā iesaistītais autobuss neveica ikdienišķu reisu, pārvadājot pasažierus, bet gan bija devies ceļā pēc norīkojuma. Tomēr netiek ziņots, kas to bija izīrējis - tūristu grupa, vai konkrēta firma.

Negadījuma brīdī autobuss bija ceļā no Pērnavas uz Tallinu. Laikraksts «Postimees» vēsta, ka cilvēki, kas tajā atradās, brauca mājās no Latvijas. Avārijās brīdī autobusā atradās apmēram 30 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu