Septiņu automašīnu avārijā uz Tīnūžu šosejas cietuši seši cilvēki; viena stāvoklis smags

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Svētdien uz Tīnūžu šosejas avarējušas septiņas automašīnas. Satiksmes negadījumā cietuši seši cilvēki, liecina Valsts policijas informācija.

(pievienots NMPD komentārs 4. rindkopā)

Satiksmes negadījums noticis svētdien plkst.19.23 Ķeguma novada Rembates pagastā autoceļa Tīnūži - Koknese 17.kilometrā. Tajā bija iesaistītas septiņas automašīnas.

Satiksmes negadījumā cieta 1993.gadā dzimis vīrietis, 1969.gadā dzimusi sieviete, 1983.gadā dzimis vīrietis, 1954.gadā dzimusi sieviete, 1985.gadā dzimusi sieviete, 1993.gadā dzimusi sieviete. Cietušās personas nogādātas medicīnas iestādē. Informācija par iesaistītajām automašīnām, to vadītājiem un notikuma apstākļiem tiek precizēta.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola portālam TVNET pastāstīja, ka negadījuma vietā strādāja četras brigādes. Vissmagāk negadījumā cietusi 1954.gadā dzimusī sieviete. Viņa ar smagiem ķermeņa ievainojumiem nogādāta Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā. Sievietes stāvoklis tiek raksturots kā smags. Pārējo cietušo gūtās traumas nav tik nopietnas. Viņi slimnīcā nogādāti stabilā stāvoklī ar galvas, kāju un vēdera traumām.

Kopumā svētdien, 13.novembrī, valstī reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un viens gājis bojā. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 832 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 294 par ātruma pārsniegšanu un 11 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu