Avārijā Kazdangā gājis bojā divgadīgs puisēns; policija precizē sākotnējās ziņas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Valsts policija precizē sākotnēji sniegto informāciju par Kazdangas pagastā notikušo ceļu satiksmes negadījumu, kurā dzīvību zaudēja divus gadus vecs puisītis. Precīzi negadījuma apstākļi un iesaistīto personu atbildība pašlaik nav skaidra. Lai precīzi noskaidrotu visus notikušā apstākļus, negadījuma cēloņus un iesaistīto personu atbildību, Valsts policijā ir sākts kriminālprocess.

Šā gada 9.janvārī pulksten 16.20 Aizputes novadā, Kazdangas pagastā uz autoceļa Skrunda – Aizpute notika ceļu satiksmes negadījums - sadursme starp automašīnu Ford, kuru vadīja 39 gadus veca sieviete, un automašīnu Peugeot, kuru vadīja 29 gadus veca sieviete.

Negadījumā traumas guva abas transportlīdzekļu vadītājas, kuras tika nogādātas medicīnas iestādē.

Diemžēl šajā ceļu satiksmes negadījumā izdzisa divus gadus veca puisīša dzīvība, kurš sadursmes brīdī atradās automašīnā Peugeot.

Valsts policija atzīst, ka, sniedzot sākotnējo informāciju par 9.janvārī uz autoceļa Skrunda – Aizpute notikušo ceļu satiksmes negadījumu, bija nekorekti rakstīt, ka automašīna Ford saslīdēja un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar automašīnu Peugeot. Šobrīd negadījuma apstākļi nav skaidri. Policija atvainojas cietušajiem, kam šīs informācijas parādīšanās medijos ir sagādājusi neērtības.

Lai precīzi noskaidrotu visus notikušā apstākļus, negadījuma cēloņus un iesaistīto personu atbildību, Valsts policijā ir sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu