Pie Viļāniem ar dienesta auto avarējis policists gandrīz 2 promiļu reibumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien pulksten 21.05 Valsts policija saņēma informāciju, ka Viļānu pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts Viļānu pagasta pašvaldības policijas dienesta transportlīdzeklis. Notikuma vietā noskaidrots, ka pie automašīnas stūres atradies pašvaldības policists, kurš braucis gandrīz divu promiļu reibumā, TVNET pavēstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas Vecākā speciāliste Ance Rozīte.

Vakar, 10.janvāra vakarā, Viļānu pagastā uz autoceļa Gaigalava - Viļāni 19.kilometrā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta pašvaldības policijas dienesta automašīna Dacia Dokker. Automašīnas vadītājs nobrauca no ceļa, kā rezultātā auto apgāzās. Skaidrojot notikušā apstākļus, konstatēts, ka automašīnas vadītājs ir kāds 1963.gadā dzimis vīrietis, pašvaldības policijas darbinieks. Pēc negadījuma, pats vadītājs par notikušo paziņoja Valsts policijai. Negadījuma vietā noskaidrots, ka policists pie dienesta transportlīdzekļa stūres bija sēdies ārpus sava darba laika.

Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi šofera izelpā, konstatēts, ka viņš atradies 1,94 promiļu reibumā.

Sākotnēji, negadījumā iesaistītais policists paskaidrojis, ka uz brauktuves it kā esot izskrējis meža dzīvnieks, kā rezultātā viņš centies izvairīties no sadursmes, nav spējis savaldīt automašīnu, nobraucis no ceļa braucamās daļas un apgāzies. Pēcāk meža dzīvnieks esot ieskrējis mežā. Negadījumā cieta 1963.gadā dzimusi automašīnas pasažiere, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē.

Valsts policija veiks izmeklēšanu, lai noskaidrotu precīzus notikušā negadījuma apstākļus un tiek lemts par kriminālprocesa uzsākšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu