Vakar negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši deviņi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši deviņi cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā operatīvā informācija.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņi ar cietušajiem. 32 avārijas notikušas Rīgas reģionā, 13 Vidzemē, desmit Zemgalē, sešas Latgalē, bet trīs Kurzemē.

Vakar policisti pieķēruši arī astoņus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā. Trīs dzērājšoferi apturēti Rīgas reģionā, divi Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē, Vidzemē un Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši kopumā 568 protokolus, vairums no tiem - 202 -, kā ierasts, noformēti Rīgā, bet vismazāk - 72 - Vidzemē.

Tieši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu ceturtdien noformēti 185 administratīvā pārkāpuma protokoli - 46 Zemgalē, 45 Rīgas reģionā, 37 Vidzemē, 31 Latgalē, bet 26 Kurzemē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu