Daugavpils pusē pārgalvīgs vadītājs brauc ar 187 km/h lielu ātrumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Audi vadītājs, 1988.gadā dzimis vīrietis, traucies Daugavpils virzienā ar ātrumu 187 km/h vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, TVNET informēja Valsts policijā.

Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā transportlīdzekļa vadītājam ir paredzēts naudas sods no trīssimt sešdesmit līdz četrsimt astoņdesmit eiro un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Kā atzīmē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes patruļpolicijas nodaļas darbinieki, šādu ātruma rekordu Daugavpils novadā jau sen nebija.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu