Apledojuma veidošanās šorīt vietām apgrūtina braukšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt vietām Latvijā, pārsvarā centrālajā teritorijas daļā, apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti uz Rīgas apvedceļa posmā no Salaspils līdz Babītei, Daugavpils virzienā no Ogres līdz Lielvārdei, Bauskas virzienā no Rīgas līdz Iecavai, Liepājas virzienā no Rīgas līdz Apšupes krustojumam, kā arī Ventspils virzienā no Rīgas līdz Kūdrai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Cēsu, Gulbenes, Jelgavas, Limbažu, Ogres, Talsu un Valmieras apkārtnē.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 66 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

«Latvijas Valsts ceļi» arī informē, ka šodien turpināsies greiderēšanas darbi uz grants ceļiem. Vakar visā valsts teritorijā uz grants ceļiem greiderēšanu veica 37 «Latvijas autoceļu uzturētāja» tehnikas vienības. Centra reģionā desmit no tām, Kurzemes reģionā - astoņas, Latgales reģionā - 14 un Vidzemes reģionā - piecas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu