Grants ceļu atjaunošanā Tukuma novadā ieguldīs € 2,5 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piesaistot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzekļus, Tukuma novada pagastos par 2 513 939 eiro plānots rekonstruēt grants ceļus.

Kā nolēma domes deputāti, darbiem Irlavas un Lestenes pagastā, kur pārmaiņas piedzīvos ceļi Sāti-Karotītes un Cīruļi-Bērziņi, paredzēti 485 987 eiro.

Pūres un Jaunsātu pagastos par 624 227 eiro tiks pārbūvēti trīs ceļu posmi: Beitiņi-Liepsalas, Apšukrogs-Strēļi, Šūļas-Bērznieki-Bajāri.

416 070 eiro tiek plānoti darbiem Sēmes pagastā, kur tiks remontēti grants ceļi Paegļi-Vilksalas, Kaive-Vilksalas, Sildārziņi-Vilksalas un Sēme-Ziediņi.

Slampes un Džūkstes pagastā plānots pārbūvēt ceļu posmus autoceļš Jelgava-Tukums-Kalnāji-Minsteri, Jaunzemji-Grauzde un Baltiņi-Grauzde, kopā ar ELFLA finansējumu ieguldot 576 062 eiro.

Savukārt 411 593 eiro paredzēti darbiem Tumes un Degoles pagastā, kur jāatjauno ceļi Rotkaļi-Vecmokas, Krūmiņi-Atpūtas un Spirgus-Praviņu ceļš.

ELFLA līdzfinansējums ir 90% no attiecināmajām izmaksām. Ceļu rekonstrukciju paredzēts veikt, iesaistoties fonda pasākumā «Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu