Ērtākai iebraukšanai Jūrmalā caurlaides iegādei aicina izmanot mobilos pakalpojumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūrmalas pilsētas pašvaldība atgādina, ka vienreizējās iebraukšanas caurlaides var iegādāties arī ar mobilo pakalpojumu starpniecību. Tādējādi, iebraucot Jūrmalā, nebūs jāstāv rindā pie iebraukšanas caurlaižu iegādes termināļiem.

Ar mobilā tālruņa starpniecību vienreizējās iebraukšanas caurlaidi piedāvā iegādāties divi pakalpojumu sniedzēji: SIA «Mobilly» piedāvā caurlaidi iegādāties mobilajā lietotnē «Mobilly» (izvēloties zonu «»J») vai ar īsziņas starpniecību; SIA «Rīgas karte» piedāvā apmaksāt iebraukšanu Jūrmalā ar mobilās lietotnes «SMS Rīga» starpniecību, izvēloties apmaksas zonu «J».

Iegādājoties vienreizējo caurlaidi ar mobilā pakalpojuma starpniecību, nodevas maksa ir tāda pati kā caurlaižu termināļos – 2 eiro, tomēr pakalpojuma sniedzējs piemēro starpniecības maksu. SIA «Mobilly» pakalpojumam tā ir EUR 0,11, SIA «Rīgas karte» starpniecības pakalpojuma maksa ir EUR 0,10.

Jūrmalā jāiebrauc vienas stundas laikā no caurlaides iegādes brīža. Pēc iebraukšanas īpaša režīma zonā, neizbraucot no tās, Jūrmalā var uzturēties neierobežotu laiku.

Šobrīd arī ir nodrošināta iespēja iegādāties caurlaidi vienam mēnesim vai visam periodam (līdz 30.septembrim) elektroniski portālā epakalpojumi.jurmala.lv. Caurlaide 30 dienām maksā 31 eiro transportlīdzeklim ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām, pārējiem transportlīdzekļiem – 43 eiro. Visam periodam (no 1. aprīļa līdz 30. septembrim) – 107 eiro transportlīdzeklim ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām, pārējiem – 213 eiro.

Pašvaldība atgādina, ka šogad ieviesta stingrāka caurlaižu iegādes kontrole, un par iebraukšanu Jūrmalā caurlaide jāpērk arī motocikliem. Caurlaižu kontroli pašvaldība nodrošina arī ar fotofiksācijas ierīču palīdzību. Pie iebraukšanas Priedainē ir uzstādītas ierīces, kuras fiksē iebraukušo transportlīdzekļu reģistrācijas numurus, ko pašvaldība salīdzina ar reģistrēto caurlaižu datubāzi. Pašvaldības policijai ir informācija par tām automašīnām, kuras iebraukušas pilsētā bez caurlaides. Par iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalā bez caurlaides paredzēts administratīvais sods 50 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu