Brīvdienās Rīgā izmaiņas sabiedriskā transporta un autostāvvietu darbībā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lieldienu brīvdienās - no 14.aprīļa līdz 17.aprīlim - Rīgā būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, kā arī darba dienu mēneša biļešu lietošanas kārtībā, informēja pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis.

Tramvajs, trolejbuss, autobuss Lieldienu brīvdienās brauks pēc brīvdienu kustības grafika. Pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša abonementa biļetes darba dienām, jāievēro, ka svētku dienās - piektdien, 14.aprīlī, un pirmdien, 17.aprīlī - darba dienu mēneša biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 13.aprīlī strādās no plkst.8 līdz 17, bet pārējie seši klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās - līdz plkst.19. Juridiskās personas klientu apkalpošanas centrā Brīvības ielā 191 pirmssvētku dienā apkalpos no plkst.8 līdz 15. 14.aprīlī, 16.aprīlī un 17.aprīlī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti. Savukārt sestdien, 15.aprīlī, klientu apkalpošanas centri strādās no plkst.10 līdz 16, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas šajā dienā būs slēgts.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo «Rīgas satiksme», 14.aprīlī, 16.aprīlī un 17.aprīlī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes autostāvvietā Krišjāņa Valdemāra ielā 5a (pie Kongresu nama), kur arī svētku dienās jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem. Savukārt sestdien, 15.aprīlī, maksas autostāvvietas strādās kā ierasts sestdienās - autostāvvietas A, B, C, D zonu teritorijās no plkst.9 līdz 17, bet Vecrīgā no plkst.6 līdz 24.

Minibusi piektdien, 14.aprīlī, svētdien, 16.aprīlī, un pirmdien, 17.aprīlī, brauks pēc svētdienas grafika, savukārt sestdien, 15.aprīlī, minibusi brauks pēc sestdienas grafika. Nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī uz 15. aprīli un naktī uz 16.aprīli.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu