Sestdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 14 iereibuši autovadītāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Sestdien uz Latvijas ceļiem aizturēti 14 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un tas ir par deviņiem vairāk nekā piektdien, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā aizvadītajā diennaktī pieķerti septiņi dzērājšoferi, Zemgalē - trīs, Vidzemē - divi, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 200 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par pieciem mazāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 61 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 541 protokolu, kas ir par 42 mazāk nekā dienu iepriekš. Sestdien 243 protokoli noformēti Rīgā un tās apkārtnē, 87 - Zemgalē, 86 - Vidzemē, 79- Latgalē, bet 46 - Kurzemē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu