Pārsniedzot ātrumu, zaudē pirms trim dienām iegūtas tiesības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

23.aprīlī ap plkst. 13:00 Talsu novadā, Lībagu pagastā, ceļa posmā Talsi-Stende-Kuldīga tika apturēta automašīna, kuras vadītājs vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā, traucās ar 160 kilometriem stundā. Pie stūres atradās 1999.gadā dzimis jaunietis, kurš tikai pirms trim dienām bija ieguvis transportlīdzekļu vadīšanas tiesības, kuras pēc pārkāpuma izdarīšanas viņš zaudēja.

Pārkāpējs notverts neilgi pēc ātruma kontroles maratona, kas notika 19.aprīlī no plkst. 06:00, kura laikā Kurzemē 133 transportlīdzekļu vadītājiem tika noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Talsu pusē protokolu skaits bija vislielākais – 40.

Savukārt, atskatoties uz visu nedēļu kopumā, visā Kurzemē 274 transportlīdzekļu vadītājiem noformēti protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Talsu pusē – 80, Liepājas pusē – 66, Ventspils pusē – 51, Saldus pusē – 45, bet Kuldīgas pusē – 32.

Valsts policija aicina transportlīdzekļu vadītājus arī ikdienā, piedaloties ceļu satiksmē, nebūt pārgalvīgiem un ievērot atļauto braukšanas ātrumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu