Naktī Brīvības ielas posmā nesankcionēti uzkrāsots velojoslas apzīmējums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz piektdienu Rīgā, Brīvības ielas posmā no Artilērijas ielas līdz Palīdzības ielai, abās brauktuves pusēs ir veikta nesankcionēta velojoslas apzīmējumu uzklāšana, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Una Ahuna-Ozola.

Viņa sacīja, ka Ceļu satiksmes likumā ir noteikta kārtība, kādā tiek saskaņotas un veiktas satiksmes organizācijas izmaiņas Rīgā, turpretim nesaskaņota un patvaļīgi mainīta satiksmes organizācija var apdraudēt ceļu satiksmes dalībniekus. Ceļu satiksmes nelaimes gadījumā nesankcionētās darbības veicējs pat var tikt saukts pie kriminālatbildības.

Rīgas Pašvaldības policijā par patvaļīgu ceļa horizontālā apzīmējuma uzklāšanu ir sākusi administratīvo lietvedību. Policija pašlaik skaidro, kurš nesankcionētās darbības ir veicis, lai attiecīgo personu varētu saukt pie atbildības, teica Ahuna-Ozola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu