Naktī Piņķos nāvējoši notriekts gājējs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vakar Latvijā reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 16 cilvēki, informēja Valsts policija.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) aģentūra informēja, ka bojā gājis kāds aptuveni 35 gadus vecs vīrietis, kurš ap pusnakti ticis notriekts uz ceļa Piņķos. Vīrietis gājis bojā notikuma vietā.

Astoņi cilvēki, tostarp divi gājēji un viens velosipēdists, cieta avārijās Rīgas apkārtnē, pa trim - Zemgalē un Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. No visiem Latvijā cietušajiem seši bija gājēji, bet viens - riteņbraucējs.

NMPD pārstāve Ilze Bukša informēja, ka vakar Kurzemē 56 gadus vecs vīrietis, braucot ar velosipēdu, ietriecies stāvošā automašīnā un iekritis grāvī. Cietušais ar kakla skriemeļu bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Tāpat Kurzemē 14 gadus vecs jaunietis, braucot ar motorolleru, ietriecies aizmugurē stāvošai automašīnai. Jaunietis guvis pleca locītavas traumu un, iespējams, arī lāpstiņas kaula lūzumu. Cietušais nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu