Avārijā pirms Garkalnes viadukta cietušas divas personas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirms Garkalnes viadukta otrdien notikusi avārija. Tajā cietušas divas personas, TVNET pastāstīja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Viņa paskaidroja ka plkst. 10.35 saņemta informācija par notikušu sadursmi starp traktoru un vieglo automašīnu «Audi». Sākotnējā informācija liecina, ka avārijā cietis vieglās automašīnas vadītājs un traktora vadītājs.

Satiksme pašlaik atjaunota.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NPMD) pārstāve Inga Vītola TVNET pastāstīja, ka izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.10.34. Notikuma vietā strādāja divas mediķu brigādes. Abi pacienti tika nogādāti slimnīcā.

Viens no viņiem ir 28 gadus vecs vīrietis, kurš guvis vairāku ķermeņa daļu smagus ievainojumus un vidēji smagā stāvokli nogādāts slimnīcā. otrs cietušais ir 48 gadus vecs, viņš slimnīcā nogādāts stabilā stāvoklī ar ķermeņa ievainojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu