Avārijā uz Ventspils šosejas pie Varkaļu kanāla gājuši bojā divi cilvēki; arī bērns

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Traģiskajā ceļu satiksmes negadījumā uz Ventspils šosejas netālu no Varkaļu kanāla gājusi bojā sieviete un mazgadīgs bērns, informēja Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozīte. Negadījumā iesaistītas trīs automašīnas un satiksme bija bloķēta abos virzienos. Negadījumā iesaistītas trīs automašīnas un satiksme bloķēta abos virzienus.

Satiksme uz Vidzemes šosejas A2 pie Garkalnes viadukta pēc autotransporta evakuācijas darbiem ir atjaunota pilnībā.

Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, ieradušies negadījuma vietā, mediķi cīnījās par bērna dzīvību, tomēr viņu neizdevās glābt. Savukārt cietusī sieviete mediķu ierašanās brīdī jau bija mirusi.

Tāpat NMPD pavēstīja, ka vēl trīs avārijā iesaistītie - divi vīrieši un sieviete - tika nogādāti slimnīcās, tostarp Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā un Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā. Cietušie guvuši traumas un tālākā palīdzība tiks sniegta slimnīcās.

Avārijā gājušas bojā divas personas, kas atradušās automašīnā «Mazda». Viena automašīnā «Mazda» sēdošas persona ir cietusi, un miesas bojājumus guvuši arī automašīnu «Opel» un «Ford» šoferi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu