Tuvākajā laikā uz Ventspils šosejas var būt īpaši palēnināta satiksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Līga Neimane (Jaunsardzes un informācijas centrs)

Tuvākajā laikā sakarā ar militārās tehnikas pārvietošanos un ceļa remontdarbiem uz Ventspils šosejas var būt īpaši palēnināta satiksme, informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Noslēdzoties starptautiskajām militārajām mācībā «Saber Strike», sākot no šodienas līdz sestdienai, 17.jūnijam, valsts galveno ceļu posmos no Ādažiem līdz Rīgai un no Ādažiem līdz Ventspilij būs pastiprināta militārās tehnikas pārvietošanās. Uz Ventspils šosejas arī norisinās aktīvi ceļu remontdarbi kopumā piecos posmos, vairāk kā 20 kilometru garumā.

Līdz ar to «Latvijas Valsts ceļi» aicina autovadītājus ieplānot braucienam papildu laiku vai izvēlēties citu maršrutu. Uzņēmums atgādina, ka, tuvojoties militārajai kolonnai, jārīkojas atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem un jādod tai ceļš, apturot transporta līdzekli pie ietves vai uz nomales, vai, ja tā aizņemta, iespējami tuvāk brauktuves labajai malai.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā Lvceli.lv, kā arī aplikācijā «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu