Plānojot brīvdienas, jārēķinās ar ceļu remontiem un militārās tehnikas kustību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas armija

Plānojot brīvdienu braucienus, autovadītājiem Latvijā jārēķinās ar ceļu būvdarbiem un militārās tehnikas kustību, kas var apgrūtināt pārējā transporta kustību, informēja «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

LVC uzsver, ka visā valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi, tāpēc autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar papildu laiku ceļā. Šajās brīvdienās arī jārēķinās ar to, ka īpaši palēnināta satiksme var būt uz Ventspils un Liepājas šosejām, kur ne tikai notiek daudz būvdarbu, bet arī pārvietosies militārā tehnika.

Remontdarbi pašlaik notiek 67 valsts autoceļu posmos. Autovadītājiem jārēķinās ar palēninātu satiksmi pie Rīgas un Ķeguma HES. Ceļu būvdarbi notiek abpus Ķeguma HES - pašā Ķegumā, uz autoceļa no Daugavpils šosejas līdz HES, kā arī otrpus HES - uz autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava. Vienlaikus notiek arī HES aizvaru nomaiņa, un noteiktās stundās ir slēgta satiksme pār HES tiltu.

Sākušies darbi uz diviem autoceļiem pie Jelgavas - uz ceļa Jelgava-Iecava netālu no apdzīvotās vietas Garoza un Jelgava-Kalnciems pie Valgundes. Darbi uzsākti arī Viļakas novadā uz autoceļa Balvi-Viļaka. Satiksmes apgrūtinājumi var būt arī Ulbrokā, uz Vidzemes šosejas Siguldā, kur notiek krustojuma rekonstrukcija, kā arī uz Ventspils šosejas pie tilta pār Lielupi un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

Visvairāk remontdarbu posmu ir uz Ventspils šosejas, vairākos posmos remontdarbi notiek uz Liepājas šosejas. Vairāk nekā stundu papildu laiks ceļā jāierēķina posmā no Daugavpils līdz Medumiem, kur satiksmi regulē ar deviņiem luksoforu pāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu