Pierīgā iespējama palēnināta satiksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien pēcpusdienā Pierīgā iespējama palēnināta satiksme, īpaši pie Rīgas hidroelektrostacijas (HES), Ulbrokā un uz Ventspils šosejas, informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

LVC aicina autovadītājus rēķināties ar papildu laiku ceļā, vai arī plānot savus braucienus ārpus ierastajām satiksmes pīķa stundām. Visā valsts autoceļu tīklā arī turpinās būvdarbi un šajās brīvdienās jārēķinās arī ar militāro transportu, kas pārvietosies pa Liepājas šoseju.

Remontdarbi turpinās pie Rīgas HES (uz autoceļa A5) un tur var būt ievērojami palēnināta satiksme, īpaši rīta un vakara stundās. Jāatceras, ka darbi notiek arī pie Ķeguma HES, un tilts tur periodiski ir slēgts. Satiksmes apgrūtinājumi var būt arī uz Ulbrokā (P5), uz Vidzemes šosejas Siguldā, kur notiek krustojuma rekonstrukcija, kā arī Ventspils šosejas (A10) pie tilta pār Lielupi un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

Visvairāk remontdarbu posmu ir uz Ventspils šosejas, vairākos posmos remontdarbi notiek uz Liepājas šosejas. Vairāk nekā stundu papildu laiks ceļā jāierēķina posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13), kur satiksmi regulē ar deviņiem luksoforu pāriem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi ir uz Vidzemes šosejas (A2) Siguldā, uz Valmieras šosejas (A3), kur no Braslas tilta līdz Straupei jārēķinās ar trīs luksoforu posmiem, turklāt būvdarbi turpinās pirms Valkas un abpus Valmierai posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam.

Uz Liepājas šosejas (A9) no Saldus līdz Bukupei ir trīs luksoforu posmi un vēl viens aiz Skrundas. Uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza (A12) no dzelzceļa pārbrauktuves līdz Ludzai ir astoņi posmi ar luksoforiem, bet uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils (A13) no Daugavpils līdz Medumiem satiksmi regulē deviņi luksoforu pāri.

Uz reģionālajiem autoceļiem remontdarbi līdz 20.jūlijam notiks uz autoceļa Ulbroka-Ogre (P5), kur ir slēgts posms no Tīnūžiem līdz Ogrei. Uz šī paša ceļa (P5) Ulbrokā ir palēnināta satiksme pie rotācijas apļa.

Savukārt uz autoceļa Rīga-Carnikava-Ādaži (P1) no Rīgas robežas līdz Garciemam atsākti tilta Ķekavu pārbūves darbi uz autoceļa Mežvidi-Baldone (P91).

Vidzemē uz autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja (P11) no Augstrozes Limbažu virzienā satiksmi sešos posmos regulē ar luksoforiem, uz autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši (P20) posmā no Cēsīm līdz Vidzemes šosejai (A2) ir seši posmi ar luksoforiem. Arī no Augšlīgatnes līdz Nītaurei (P32) ir seši luksoforu pāri, un vēl seši luksoforu posmi ir pirms Gulbenes, braucot no Madonas puses (P37). Savukārt autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona (P30) posmā no Brežģa kalna līdz Vecpiebalgai ir trīs posmi ar luksoforiem.

Latgalē uz autoceļa Rēzekne-Gulbene (P36) posmā no Rēzeknes līdz Audriņiem ir pieci luksoforu posmi.

Zemgalē ar luksoforiem satiksme tiek regulēta trīs posmos uz autoceļa Aizkraukle-Jēkabpils (P76) no dzelzceļa stacijas Daugava līdz Salai. Savukārt posmā no Bārbeles līdz Skaistkalnei (P89) satiksme tiek regulēta ar luksoforiem divos posmos, bet uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) no Krastiem līdz Ērberģei ir trīs luksoforu posmi.

Kurzemē būvdarbi notiek uz autoceļa Tukums-Kuldīga (P121) abpus Zemītei, bet uz autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga (P120) no Rendas Kuldīgas virzienā un no Talsiem līdz Stendei satiksi regulē ar vienu luksofora posmu. Uz autoceļa Sloka-Talsi (P128) būvdarbi notiek no Apšuciema līdz krustojumam ar Tukuma-Kolkas (P131) ceļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu