Daugavpilī pieķer vadītāju, kurš braucis ar divreiz lielāku ātrumu, nekā atļauts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

18.jūnijā ap plkst. 18:15 Latgales reģiona pārvaldes patruļpolicijas ekipāža Daugavpilī apturēja kārtējo ātrumpārkāpēju. Likumsargi, veicot ierasto patrulēšanu Daugavpils pilsētas teritorijā, pamanīja kādu automašīnu, kas brauca ar divas reizes lielāku ātrumu nekā atļauts. Policisti minēto transportlīdzekli apturēja un veica dokumentu pārbaudi.

Honda vadītājs – 1991.gadā dzimis vīrietis traucās ar ātrumu 114 km/h vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā. Savukārt pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietis vada automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī viņa transportlīdzeklim nebija obligātās apdrošināšanas polises, derīgas tehniskās apskates, bet numura zīmes nesakrita ar transportlīdzekļa reģistrācijas apliecībā norādīto.

Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā ir paredzēts naudas sods no trīssimt sešdesmit līdz četrsimt sešdesmit eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu