Satiksmes ierobežojumi pie visām HES; Līvānos slēgts ceļa posms

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi un autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, tostarp pie visām hidroelektrostacijām (HES), pavēstīja AS «Latvijas valsts ceļi».

Pie Rīgas un Pļaviņu HES var būt būtiski palēnināta satiksme tāpēc, ka tur satiksmi regulē ar luksoforiem. Palēnināta satiksme var būt arī Ulbrokā (P5) un Siguldā, kur notiek krustojuma rekonstrukcija, kā arī uz Ventspils šosejas (A10) pie tilta pāri Lielupei un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

Līdz rudenim slēgta Stacijas iela Līvānos no Daugavpils šoseja (A6) līdz dzelzceļa pārbrauktuvei pilsētā, apbraukšana pa Dzirnavu ielu un vietējas nozīmes ceļu Līvāni-Stiķi (V753).

Rītdien, 7.jūlijā, laikā no plkst.8 līdz plkst.17 būs slēgta autotransporta kustība pāri dzelzceļa pārbrauktuvei Ciemupē.

Tāpat ar papildu stundu ceļā jārēķinās, braucot no Rīgas līdz Ventspilij, no Rīgas līdz Liepājai, no Valmieras līdz Valkai, no Daugavpils līdz Medumiem un no Rēzeknes līdz Audriņiem, braucot no Jēkabpils uz Rēzekni posmā no Stirnienes līdz Viļāniem. Uz šīm šosejām ir vairāki būvdarbu posmi, kuros satiksmi regulē ar luksoforiem.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā «lvceli.lv», kā arī lietotnē «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu