Brīdina par lieliem sastrēgumiem Rīgā - mainīs segumu Elizabetes, Stabu un Turgeņeva ielā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Elizabetes ielā un Stabu ielā šodien sāksies seguma atjaunošanas darbi, tāpēc jārēķinās ar nopietniem satiksmes apgrūtinājumiem, informēja Rīgas domē.

Autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem, kā arī ar slēgtām autostāvvietām atsevišķos minēto ielu remontdarbu posmos. Gājējiem jāņem vērā, ka ietvju seguma demontāžas laikā var tikt liegta gājēju kustība remontdarbu zonā. Blakus esošajās ēkās un tirdzniecības vietās tiks nodrošināta piekļuve pa gājēju tiltiem.

Seguma atjaunošanas darbi Elizabetes ielā un Stabu ielā tiks organizēti pa posmiem.

Elizabetes ielā darbus organizēs posmā no Eksporta ielas līdz Pulkveža Brieža ielai, posmā no Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim un posmā no Brīvības bulvāra līdz Satekles ielai.

Savukārt Stabu ielā darbus organizēs posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai un posmā no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai.

Remontdarbu zonā maksimālais atļautais braukšanas ātrums tiks ierobežots līdz 30 kilometriem stundā, transporta kustība tiks organizēta vienā braukšanas joslā, vai nepieciešamības gadījumā būtiski ierobežota. Tāpat ierobežota tiks arī gājēju kustība ielas posmā, kurā tiek veikti ietvju demontāžas darbi.

Autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku. Rīgas domes Satiksmes departaments aicina ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizācijas kārtību.

Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties citu ikdienas maršrutu.

Saistībā ar remontdarbiem no 12.jūlija līdz 31.jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Turgeņeva ielas posmā no Dzirnavu ielas līdz Timoteja ielai, informēja Rīgas domē.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētājā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu