Sākoties «Positivus», jārēķinās ar intensīvu satiksmi uz Tallinas šosejas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien Salacgrīvā sāksies mūzikas festivāls «Positivus», tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar intensīvu satiksmi uz Tallinas šosejas, bet festivāla apmeklētājiem savlaicīgi jāplāno savi braucieni, informēja «Latvijas Valsts ceļi».

Uz valsts autoceļiem turpinās būvdarbi. Visvairāk luksoforu posmu pašreiz ir uz Jēkabpils–Rēzeknes (A12) šosejas posmā no Stirnienes līdz Varakļāniem, kur ir vienpadsmit luksoforu posmi, lai tos šķērsotu, jārēķinās ar stundu ceļā. Posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13) autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā. Uz Ventspils šosejas (A10) darbi notiek vairākos posmos kopumā 40 kilometros ceļa.

Pierīgā remontdarbu dēļ palēnināta satiksme var būt Ulbrokā (P5), Siguldā (P8), pie Rīgas (A5) un Pļaviņu HES (P87), kā arī pie tilta pāri Lielupei uz Ventspils šosejas (A10). Būvdarbi notiek abpus Ķeguma HES (P8 un P85).

Šajā nedēļas nogalē plānots pabeigt Vidzemes šosejas (A2) un Zinātnes ielas krustojuma rekonstrukcijas darbus Siguldā. Tikai nepieciešamības gadījumā satiksme tur tiks regulēta ar luksoforiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu