Avārijās Latvijā gājuši bojā divi cilvēki; ārkārtīgi daudz cietušo

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Indrė Bungardaitė / 15min.lt

Vakar Latvijā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl 24 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

(Valsts policija precizē datus par avārijās cietušajiem.)

Vakar uz dzelzceļa pārbrauktuves Liepājā vilciens sadūrās ar automašīnu, un negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas vadītājs un pasažiere.

Vakar pieci cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa septiņiem - Zemgalē un Kurzemē, bet pieci - Vidzemē. No cietušajiem trīs bija gājēji.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 15 autovadītājus. Pieci dzērājšoferi aizturēti Rīgā, četri - Vidzemē, trīs - Latgalē, divi - Kurzemē, bet viens - Zemgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 245 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 72 autovadītāji, Vidzemē - 69, Latgalē - 51, Zemgalē - 32, bet Kurzemē - 21.

Kopumā policija vakar noformējusi 583 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni puse no kuriem piemēroti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu