Ceļu būvdarbi notiek vairāk nekā 100 posmos; daudzviet jārēķinās ar papildu laiku ceļā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Ceļu būvdarbi pašreiz notiek uz valsts autoceļiem vairāk nekā 100 posmos, tostarp darbi notiek gandrīz uz visiem valsts galvenajiem ceļiem, pavēstīja AS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Lielākie satiksmes ierobežojumi ir posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13), kur ceļā nepieciešama pusotra stunda, uz Rēzeknes šosejas posmā no Viļāniem līdz Varakļāniem un posmā no Rēzeknes līdz Ludzai (A12), kur ceļā jāpavada pa stundai. Vairāki būvdarbu posmi ir uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona (P30) un uz Ventspils šosejas (A10), kur darbi noris piecos būvdarbu posmos.

Pierīgā palēnināta satiksme var būt pie Rīgas HES uz Rīgas apvedceļa (A5), kā arī pie tilta pār Lielupi uz Ventspils šosejas. Savukārt posms no Tīnūžiem līdz Ogrei (P5) būs satiksmei slēgts arī augustā.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā «lvceli.lv», kā arī lietotnē «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu