Četriem Rīga-Sigulda reisiem mainīs braukšanas maršrutu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atsaucoties pasažieru un Siguldas novada domes ierosinājumam, no 7.augusta vēl četri autobusu maršruta Rīga-Sigulda reisi tiks novirzīti pa Pils, Krišjāņa Barona, Nītaures un Pulkveža Brieža ielu, pavēstīja Autotransporta direkcijā (ATD).

Turpmāk maršruta Rīga-Sigulda autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.17.20, 18.20, 19.20 un 20.15, brauks pa Pils, Krišjāņa Barona, Nītaures un Pulkveža Brieža ielu. Līdz šim pa attiecīgajām ielām tika novirzīts autobuss, kas no Siguldas autoostas izbrauc plkst.7.30.

Vienlaikus, ņemot vērā, ka divos maršruta Sigulda-Institūts reisos tika pārvadāts neliels pasažieru skaits, turpmāk autobuss, kas no Siguldas izbrauca plkst.18.10, bet no pieturas «Institūts» plkst.18.27, pasažieru pārvadājumus šajā laikā vairs nenodrošinās.

ATD aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka reisu lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu