Traģiskā avārija Krustpils novadā: smagā auto šoferis pat necentās bremzēt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Divu smago automašīnu sadursme Krustpils novadā notikusi pēc tam, kad kravas auto, kurš veda alu un minerālūdeni, pēkšņi iestūrēja pretējā braukšanas joslā.

Kā TV3 Ziņām pastāstījis aculiecinieks, kurš vieglajā auto braucis aiz kravas mašīnas, un lai izvairītos no avārijas, savu «Volvo V40» iestūrējis grāvī, viņaprāt, kravas auto šoferim kļuvis slikti vai arī viņš iemidzis. Auto pēkšņi iebraucis pretējā joslā, pat nebremzējot. Otras kravas automašīnas šoferis esot centies izvairīties, taču neesot paspējis.

Jau ziņots, ka otrdienas rītā Krustpils novadā divu smago automašīnu sadursmē gājuši bojā to vadītāji, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes iinspektore Diāna BriedeNegadījums noticis plkst.07.43 šosejas A6 Rīga - Daugavpils 156.kilometrā, Krustpils novada Kūku pagastā, Strautniekos.

1955.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mercedes Benz Atego», iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretī braucošo automašīnu «MAN», kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Aiz automašīnas «MAN» braucošā automašīna «Volvo V40», lai izvairītos no sadursmes, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Automašīnu «Mercedes Benz Atego» un «MAN» vadītāji notikuma vietā gājuši bojā. Automašīnas «Volvo V40» vadītājs ceļu satiksmes negadījumā nav cietis.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu