Rēzeknes novadā pēc sadursmes ar stirnu slimnīcā nogādāts motorollera vadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vakar Rēzeknes novadā pēc sadursmes ar stirnu slimnīcā nogādāts motorollera vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Maltas pagastā 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot motorolleru, uzbrauca stirnai, kura pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Motorollera vadītājs no notikuma vietas tika nogādāts medicīnas iestādē.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 70 satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, bet divi gājuši bojā.

Par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem diennakts laikā noformēti 554 protokoli, tai skaitā 252 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, 11 par sēšanos pie stūres reibumā un trīs par agresīvu braukšanu.

LETA jau ziņoja, ka vakar Krustpils novadā divu kravas automašīnu sadursmē gājuši bojā to vadītāji. Negadījums notika uz šosejas Rīga-Daugavpils, Krustpils novada Kūku pagastā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu