Piepildījušās prognozes par policijas netrafaretajām automašīnām uz Latvijas ceļiem (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Piepildījušās prognozes, ka valsts policijas netrafarētās mašīnas strādās ļoti efektīvi, vēsta LNT raidījums «900 sekundes».

Pašlaik uz Latvijas ceļiem trīs mēnešu laikā ieviestas jau 40 netrafarētās policijas automašīnas, trešdaļu no visiem ceļu satiksmes notekkumu pārkāpiiem mēneša laikā reģistrējuši policisti, kas pārvietojas tieši ar netrafarētajām automašīnām.

Valsts policijas Satiksmes uzraudzības biroja priekšnieka vietnieks Andris Locs norāda, ka ar netrafarētajām automašīnām var konstatēt ļoti rupjus pārkāpumus.

Jau ziņots, ka šā gada sākumā kopumā likumsargiem tika piegādāti 40 jaunas tumšas krāsas netrafarēti «Subaru Forester» apvidus automobiļi un «Škoda Superb» markas spēkrati, bet arī trafaretās automašīnas - 45 «Opel Mokka», 46 «Škoda Octavia» un 15 mikroautobusi «Renault Traffic».

Ņemot vērā, ka policijai daļa no jaunajām mašīnām ir «Subaru», ceļu satiksmes uzraudzība un agresīvo vadītāju tvarstīšana notiek arī uz ceļiem, kur ir slikts segums. Automašīnu piegādātāji ir Pilna servisa līzings un Karlo motors. Mašīnas tiek nomātas uz pieciem gadiem, kopumā tērējot teju 2,5 miljonus eiro.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu