Autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem pie Rīgas HES un uz autoceļa pirms Ludzas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Saistībā ar to, ka vakaros asfaltē rotācijas apli pie Rīgas HES, kā arī ar remontdarbu uz autoceļa pirms Ludzas, autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja AS «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

Šovakar un sestdienas vakarā turpināsies rotācijas apļa asfaltēšana uz Rīgas apvedceļa (A5) pie Rīgas HES. Satiksmi tur organizēs regulētāji.

Valstī turpinoties ceļu būvdarbiem, vairāk satiksmes apgrūtinājumu ir no Varakļāniem līdz Viļāniem (A12) - 14 ar luksoforiem regulēti posmi 18 būvdarbu kilometros, no Rēzeknes uz Ludzas pusi (A12) - astoņi luksoforu posmi.

Sestdien Jaunpilī no plkst.13 līdz 20 sakarā ar Viduslaiku svētkiem tiks slēgts vietējā ceļa Annenieki-Jaunpils (V1457) posms gar Jaunpils pili. LVC atgādināja, ka Jaunpils apkārtnē uz diviem vietējiem autoceļiem notiek arī seguma atjaunošanas darbi, tāpēc ērtāk ir piebraukt no Tukuma vai Bikstu puses (P104).

Svētdien Talsos notiks velomaratona kārtējā posma sacensības, un to laikā īslaicīgi tiks slēgti reģionālo ceļu Sloka-Talsi (P128) un Talsu apvedceļa (P129) posmi pilsētā un apkārtnē.

Ceļu remontdarbi un būvdarbi turpinās arī uz citiem ceļiem. Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, LVC mājaslapā «www.lvceli.lv» un mobilajā aplikācijā «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu