Pierīgā piekrastes virzienos iespējama palēnināta satiksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts / LETA

Piektdienas pēcpusdienā iespējama palēnināta satiksme Pierīgā virzienā uz piekrasti, īpaši Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, aģentūrai LETA pavēstīja AS «Latvijas valsts ceļi».

Piektdien Ciemupē uz autoceļa Ciemupe-Ogresgals (V982) slēgta dzelzceļa pārbrauktuve, arī operatīvajam transportam. Pārbrauktuve slēgta no plkst.8 līdz 15.

Tāpat turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers-Saulkalne) posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Piektdienas pēcpusdienā satiksme tur var būt īpaši palēnināta.

Uz tilta pār Gauju Siguldā (P8) būvnieki klāj asfaltu, satiksmi tur regulē ar luksoforiem, un tā var būt palēnināta. Līdzīga situācija ir uz tilta pār Lielupi uz Ventspils šosejas (A10).

Visvairāk satiksmes ierobežojumu saglabājas starp Varakļāniem un Viļāniem (A12), kur ir 15 luksoforu posmi. Ar papildu laiku ceļā ir jārēķinās starp Rēzekni un Ludzu (A12), Daugavpili un Medumiem (A13) un uz Liepājas šosejas (A9) pie Saldus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu